Süleyman YILDIRIM - Müdür

15.01.1975 tarihinde Şarkîkaraağaç’a bağlı Ördekçi Köyünde doğdu. İlkokulu köyündeki okulda bitirdikten sonra sırası ile Gönen Öğretmen Lisesi, Gönen Anadolu Öğretmen lisesi ve Pamukkale Üniversitesi Eğitim Fakültelerini bitirdikten sonra İlk görev yeri olan Sivas Zara Nasır Köyüne Müdür Yetkili Öğretmen olarak atandı. Daha sonra sırası ile Şarkîkaraağaç Kıyakdede İlkokulu, Şarkîkaraağaç Çeltek İlkokulu’nda Müdür yetkili Öğretmen olarak görevine devam etti. 2008 yılında İnönü İlköğretim Okulu’na sınıf öğretmeni olarak atandı. İnönü Ortaokulu’nda beden eğitimi öğretmenliği görevini yaparken 2014/2015 öğretim yılında okul müdürü olarak İnönü Ortaokuluna görevlendirildi. 10.09.2015 tatihinden itibaren okulumuza müdür olarak atandı. Halen bu okulda müdür olarak görev yapmaktadır.Evli ve iki çocuk babasıdır.

(545) 902 2222 Eposta