İnönü Ortaokulu

Vizyon: Vizyonumuz;yönümüzü belirler, hedeflerimizden saptığımızda bize yol gösterir. İstiyoruz ki... Okulumuzda, öğrenme temel ihtiyaç kabul edilsin. İstiyoruz ki... Okulumuzda her veli, öğrencisine öğrenme için her türlü fırsatın verildiğini bilsin. İstiyoruz ki... Okulumuzda, hem öğretenler hem de öğrenenler birbirlerinin öğrenmesine ve birbirlerinin gelişimine yardımcı olmanın önemine inansın. İstiyoruz ki... Okulumuzda, çalışanlar gerekenleri yaparken kendilerinden emin olsun. Doğrulan yaptıklarında alacakları cevaptan korkmasın ve gerekenleri yerine getirmede endişeleri olmasın. İstiyoruz ki... Okulumuzda, herkes her gün daha iyiye ulaşmak için çalışsın.

Misyon: Atatürkçü düşünce sistemini davranış haline getirmiş, çağdaş, demokratik, lider özelliklerine sahip, okuduğu okula bağlılık duygusu gelişmiş gençler yetiştirmektir. Bu çerçeveden hareketle biz, öğrencilerimizin öğrenmelerini sağlamak; onların bilgili, yetenekli ve kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine zemin hazırlamak ve onlara 21.yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırmak için varız.

Saatler: 8:30-12:00 13.30-16:00
Isınma: Sınıflarımız kalorifer ile ısınmaktadır.
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://inonuortaokulu32.meb.k12.tr

Adres - Aşağıkale Mah. 1516.İlkokul Sokak

Adres - Aşağıkale Mah. 1516.İlkokul Sokak

Ulaşım

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İlçemiz Isparta´ya 120 km uzaklıkta olup, okulumuz ilçe merkezinde bulunmaktadır.